OTP makeaan vierasvoittoon Kuopiossa!

18.9.2017

OTP makeaan vierasvoittoon Kuopiossa! KuFu98 kaatui loppuhetkien maaleilla lukemin 1-2 (1-0).

Ottelun alku tapailtiin kotijoukkueen lievässä hallinnassa, mutta kovin selkeille maalipaikoille KUFu98:a ei päästetty. Joonas Nissinen vei kotijoukkueen 1-0 johtoon komealla kaukolaukauksella. Kun punavalkoiset olivat päästäneet Kuopiolaiset johtoon, alkoi tämän jälkeen myös vierasjoukkue saamaan pelistä hieman otetta. Pallollinen peli parani huomattavasti ja keskitys- ja laukaisupaikkoja pystyttiin luomaan toistuvasti. Keskikentällä hyvin häärineet Jibrin-Dziadulewicz-Ronkainen ottivat ennen ensimmäisen puoliajan loppua keskikentän herruuden, joka loi uskoa OTP leiriin toiselle puoliajalle mentäessä.

Toinen puoliaika painettiin pääsääntöisesti KuFu98:n päädyssä, kuopiolaisten kytätessä nopeita vastaiskupaikkoja. Lopulta hyvä OTP paine tuotti tulosta 82' minuutilla, kun Topi Järvi pamautti kauden neljännen maalinsa, hienon kuljetuksen päätteeksi.Tämän jälkeen voittoa haki hanakammin OTP. Juho Mäkitaro puski lisäajalla voittomaalin komeasti Niko Junkkarin antamasta kulmapotkusta ja näin makeat kolme pistettä matkasivat täysin ansaitusti Ouluun. Edellisestä voitosta oli kulunut jo liian pitkä aika, joten vaikka sarjapaikka on jo menetetty, voitto maistui joukkueelle enemmän kuin hyvin.

Kauden viimeinen kotiottelu pelataan jo ensi torstaina Castrenilla, kun vastaan asettuu sarjapaikasta kynsin ja hampain taisteleva Kajaanin Haka.