OTP:n 03 joukkue Autotalo Hartikainen Talviturnauksen voittoon Kuopiossa 

21.2.2018

Perinteinen KuPS:n järjestämä talviturnaus pelattin Kuopiossa viime viikonloppuna 17-18.2. OTP:n 03 lähti turnaukseen iskukykyisenä, hyvä henkisenä ja hyvin harjoitelleena. Avausottelussa vastassa oli TP-47. Avauspeli oli tyypillisen nihkeä, mutta pojat väänsivät siitä 2-1 voiton. Kun psykologisen tärkeä avauspeli oli saatu voitettua lähti juna liikumaan positiiviseen suuntaan. Seuraavassa ottelussa vastassa oli kahden maajoukkuepelaajan tähdittämä JJK. Pojat onnistuivat joukkuepelissä erinomaisesti ja taululla pelin jälkeen 3-0 voitto. Päivän viimeisessä ottelussa vastassa oli IPS-PePo YJ ja siitä voitto meille 2-0. 

Semi-Finaalissa vastassa oli ELL joukkue Lahden Reipas. Pojat paransivat taas peliään pykälän verran ja hyvätasoinen ottelu päättyi meidän voittoomme 3-1. Finaalissa vastassa oli lähes kovin mahdollinen mittari, KuPS. Todella tiukka ja jännittävä peli päättyi riemukkaasti meidän voittoomme 1-0. Voittomaalin finaalissa ampui rangaistuspotkusta Mikael Anttila.

Pelit sujuivat nousujohteisesti ja joukkue paransi peliään koko ajan. Tämä on aina hyvän ja voittavan joukkueen merkki.Jokainen yksilö pelasi omilla vahvuuksillaan antaen kaikkensa joukkueen eteen. Tämä on yksinkertainen, mutta tehokas kaava. Yhtään sarjapistettä ei toki ollut jaossa, mutta kovatasoisen turnauksen voittaminen antoi tottakai valtavasti uskoa ja itseluottamusta . Hieno viikonloppu upean joukkueen kanssa. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan kautta. Joukkueemme MVP pelaajana palkittiin Oskari Haanpää.