OTP 08 joukkue Kemissä MaalisCup mestariksi

26.3.2018

OTP 08 joukkue Kemissä MaalisCup mestariksi

 

Perinteinen MaalisCup pelattiin menneenä lauantaina 24.3.2018. OTP 08 joukkue lähti turnaukseen päättämään talvikauden pelikalenteria turnauspelien muodossa, joukkue on treenannut talven hyvin ja monipuolisesti harrastaen myös muita lajeja, kuten jääkiekkoa ja salibandyä. Tunnelmat talvikauden aikana ovat joukkueessa olleet loistavat ja treenit on pojille maistuneet hyvin, tästä oli hyvä lähteä Kemi Cuppiin testaamaan missä mennään tällä hetkellä pelien muodossa. Kemissä paikalla oli siis koko Pohjois-Suomen kärki 12 joukkueella mm. Ajax, RoPS, OLS, KePS, HauPa, TP-47, LiKi Pallokarhut, Santa Claus ja FC Kemi.

 

Aamun avausottelussa oli vastassa jo harjoituspelien muodossakin testattu HauPa, pojat oli valmiina pelaamaan aamusta vaikka se tuskin kenellekään se helpoin paikka on. HauPa kaatui selkein numeroin 4-0. Ruokailun jälkeen vastaan asettui toinen RoPSin joukkueista, peli oli OTP:n selvää hallintaa koko ajan ja numeroina tuli 2-0 voitto. Näissä kahdessa ensimmäisessä pelissä maalivahdillamme ei ollut vielä torjuntoja eli vastustaja pidettiin hyvin pois maalintekoalueelta. Pienen välipalan jälkeen oli aika pelata lohkon viimeinen peli jossa ratkaistiin lohkovoittaja ja jatkoonpääsijä. Vastaan tuli TP-47 ja sama OTP:n hallinta jatkui vaikka kaverikin pääsi jo tolppaan asti, voitto numeroin 4-0.

Näin alkulohko oli pelattu voitokkaasti maalierolla 10-0, tämä tarkoitti välieräpaikkaa jossa vastaan tuli paikallisvastustaja OLS. Välierä oli hyvin yksipuolinen, OTP:n kylvettäessä Olssin 6-0. Taas kerran oltiin raivattu tie sinne finaaliin asti, nyt joukkueesta aisti että tämä ei tällä kertaa riitä, kaikki pojat oli hyvin keskittyneitä ja rauhallisia, sellaisia jotka olivat valmiina pelaamaan finaalin ja voittamaan sen.

Finaalissa tuli vastaan Ajax valkoinen, jota vastaan ollaan useasti pelattu ja useasti hävitty, viimeksi oman seuramme Joulu turnauksen finaalissa Ajax voitti meidät rangaistuspotkuilla. Nyt oli eri ääni kellossa, OTP piti palloa, hallitsi kenttätapahtumia, puolusti uhraatuvaisesti ja hyökkäsi terävästi. Noin kymmenen minuutin kohdalla OTP siirtyi 1-0 johtoon eikä siitä enää luopunut, vaan teki 2-0 puolessa välissä ja lopullisen 3-0 maalin viitisen minuuttia ennen loppua. Näin pojat otti epävirallisen Pohjois-Suomen herruuden haltuun ennen kesäviheriöille pääsyä.

 

Joukkue on pelannut talvikaudella nousujohteisesti ja parantunut otteitaan koko ajan. Joukkueen henki on aivan erinomainen eli kaikilla on kivaa joukkueessa, myös pelien välissä ja harjoitusten/pelien ulkopuolella. Tämä heijastuu joukkueessa kaikkeen tekemiseen ja on suuri arvo ja voimavara jatkossakin. Mielenkiinnolla odotamme kesää ja olemme valmiita kun kausi alkaa, saapas nähdä miten joukkue kehittyy kauden aikana – ainekset on ainakin hyvin kasassa.