Suomen Cup HauPa - OTP ennakko

17.2.2016

SUOMEN CUP: HAUPA- OTP PE 19.2 KLO: 21:00 ARINA AREENA

Perjantaina siis taistellaan paikasta Suomen Cupin neljännelle kierrokselle. Panokset ovat korkeat, sillä seuraavalla kierroksella tulevat mukaan jo pääsarjajoukkueetkin, Tämähän tarkoittaa sitä, että ottelun voittaja saa mahdollisesti vastaansa jonkun "suurista". Viime vuonnahan OTP ylsi niin pitkälle ja sai vastaansa ACO:n.
OTP harjoittelee tällä hetkellä neljästi viikossa, ja menossa ovat härkäviikot fyysisen harjoittelun osalta. Toki nyt vähän höllätään perjantaiksi, että jalka nousee riittävästi. Pelaajatilanne on hyvä, sillä edelleen harjoitusringissä on 25-28 pelaajaa. Myöskin try- out pelaajia on käynyt tiuhaan tahtiin, viimeksi tänään viisi kappaletta.
Pelaajien terveystilanne on hyvä ja todennäköisesti otteluun päästään lähtemään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Saattaapa olla, että yleisölle esitellään muutama uusikin pelaaja OTP- paidassa, mikäli pelilupa- asiat saadaan kuntoon.
HauPa on vahvistunut melkolailla, ja lienee ehdoton ennakkosuosikki nelosen lohkossaan. Kentällä nähtäneen niin Pekka Räisänen, Miikka Paldan kuin Dritan Stafsulakin.
Luvassa on siis jälleen kovaa taistelua, kun tämäkin ottelu voitaneen luokitella paikallistaisteluksi.
Nyt kaikki OTP:n kannattajat ja ystävät sankoin joukoin kannustamaan "Red Devils" jatkoon!! Otteluun on vapaa pääsy.

 

RED DEVILS OF OTP