OTP - OuRe 1 - 1

6.4.2016

OTP:LLE TREENIPELI SALAMAVAUHDILLA

OTP sai erittäin nopealla aikataululla järjestettyä harjoituspelin OuRe:a vastaan. Peli sovittiin maanantaina ja tiistaina pelattiin. 2 x35min. ottelu käytiin illalla 20:15 alkaen Heinäpään tekonurmella mainioissa olosuhteissa. Itse otteluun toivottavasti käy sanonta "tyyntä myrskyn edellä", siksi verkkaista peli oli, varsinkin loppua kohden. Tämä sanonta sen takia, että kyseessä oli todennäköisesti Red Devilsin viimeinen harjoitusottelu ennen sarja- avausta.

 

Ottelun ensimmäinen 20 minuuttia oli kuitenkin aika lailla jatkumoa Lauantain Tarmo- pelille. OTP puolusti tiiviisti ja pystyi pitämään palloa hyvin riistojen jälkeen. Sitten pikku hiljaa tempo laski ja liike hidastui. Peli pysyi siitä huolimatta punaisten hallinnassa ja muutamia paikkoja saatiin luotua, mutta viimeistelyssä ei onnistuttu. OTP sortui myös laukomaan liikaa tilanteista, joissa kulma oli melko olematon. Ensimmäisen jakson lopulla kuitenkin Sami Kaikkonen pääsi puskemaan Ilja Remeksen syötöstä 1-0.

Tauolla OTP aloitti vaihtoruletin, jossa kentällä kierrätettiin 20:ä pelaajaa. Osaksi tästäkin syystä Red Devilsin peli hajosi vieläkin enemmän. Toisella jaksolla OTP sai palloa kyllä tuotua keskialueen yli, mutta murtautumisvaiheessa tuli seinä vastaan. Sitten viisi minuuttia ennen loppua Reipas sai lähes ainoan paikkansa koko 2. jaksolla ja käytti sen hyväkseen. Peli päättyi lopulta tasan 1-1.

OTP sai lyhyellä ajalla kaksi treenipeliä, joissa pystyttiin hiomaan pelitapaa ja saamaan tärkeitä minuutteja pelaajille ennen sarja- avausta. Nyt on vielä puolitoista viikkoa aikaa tehdä hienosäätöä ja 16. päivä lauantaina se sitten alkaa!! FC Kemi on avausvastustaja ja ohjelmassa ottelu on merkitty pelattavaksi Kemissä. Ilmeisesti vielä olosuhteista johtuen on mahdollista että avaus pelattaisiin Oulussa, mutta eiköhän Kemissäkin jo plussalla olla. Pysykää kuitenkin linjoilla, mahdollisista muutoksista tiedotetaan välittömästi!


-Red Devils of OTP-