3Div Spartak-OTP 1-1 Lue raportti otsikkoa klikkaamalla

9.5.2016

OTP TASAPELIIN KAJAANISSA

OTP oli sunnuntaina Spartak Kajaanin vieraana liikuntapuistossa. Joukkueet pelasivat peräkkäin molemmat keskinäiset ottelunsa. Ensimmäisen oli OTP vienyt nimiinsä maalein 7-0. Liekkö tämä kummitellut takaraivossa, koska toinen ottelu oli huomattavasti nihkeämpi. Pelin kulku oli kutakuinkin samanlainen, sillä erotuksella että vieraat eivät pystyneet käyttämään maalipaikkojaan yhtä tehokkaasti. Tosin Spartak oli tiivistänyt puolustustaan, ja se saikin tehtyä punaisten hyökkäyspelistä vaikeaa. Kotijoukkue veti linjan nopeasti alas ja ryhmittyi syvälle omalle alueelleen. Red Devils taas ei pystynyt riittävän nopeasti iskemään riistojen jälkeen, vaan joutui pelaamaan hitaita hyökkäyksiä liikaa.

 

Ensimmäisellä jaksolla OTP sai luotua muutaman hyvän tekopaikan ja useita puolittaisia, mutta ilman tulosta. Kajaanin liikuntapuiston vanha matto teki oman lisänsä muutenkin vaikeaan hyökkäyspeliin. Näin monta syöttöä pelattiin pitkäksi, koska pallo käyttäytyi eri tavalla kuin normaalisti. Oikella laidalla eka jakson pelanneen Sarhangin kautta päästiin boxiin, mutta maalin edustalla ei oltu riittävän tehokkaita. Näin puoliajalle mentiin 0-0 tilanteessa.

Toiselle jaksolle vieraat tekivät yhden vaihdon; Sami Kaikkosen tilalle tuli Mika Oikarinen oikealle laidalle ja Sarhang siirtyi keskelle 10-paikalle. Näin Irakilainen pääsi enemmän peliin mukaan ja olikin vaikea pideltävä Spartak- puolustukselle. OTP painoi päälle lähes koko jakson ja sai pidettyä pelin hallinnan pitkälti kotijoukkueen kenttäpuoliskolla. Mutta kajaanilaisten tiivis puolustusmuoto kesti hyvin paineen. Sitten 61. minuutilla sattui Red Devilsin puolustukselle paha virhe ja Spartakin Antti Jormakka pääsi yksin läpi. Hän sai sijoitettua pallon takanurkkaan , ohi OTP:n maalissa pelanneen Henry Hekkalan. Näin Spartak siirtyi 1-0 johtoon. Vieraitten onneksi tasoitus tuli jo minuutin kuluttua, kun Ahmed A- Badri laittoi pallon maaliin Sarhangin hyvästä syötöstä. Loppupelin kulku olikin sitten se, että OTP metsästi voittomaalia ja kotijoukkue tappoi aikaa minkä pystyi. Muutamia paikkoja saatiin aikaiseksi sekä paljon erikoistilanteita ja maalinedushässäköitä. Mutta se tärkein , eli maali jäi uupumaan. Kun ottelu päättyi, näkyi selkeästi, että Spartak oli tyyytväinen pisteeseen ja vieraat taas pettyneitä kahden pisteen menetykseen. Kaikki kunnia kajaanilaisten tiiviille puolustuspelille, mutta suurin puute Red Devilsin pelissä oli kuitenkin tehottomuus viimeistelyssä. Seuraavaksi punaiset ovat tulessa alkavan viikon Lauantaina Castrenin kentällä, kun vieraaksi tulee AS Moon Raahesta. Peli alkaa 19:15.

OTP Sunnuntaina Kajaanissa: Hekkala, Keränen, Mäkitaro, Junkkari, Remes, Isola, Dziadulewic, Kaikkonen (46' Oikarinen), A-Badri, Galib Gazi (52' Dzuho), Latif Sarhang Rauf. Lisäksi kokoonpanossa; Qvist, Siivikko, Broström, Randham.

P.S. OTP kiittää mukana ollutta faniryhmää voimakkaasta kannustuksesta!!

 

Red Devils of OTP