OTP VOITTOON LAUANTAI-ILLAN TRILLERISSÄ. Lue Raportti

17.5.2016

 

OTP ja AS Moon pelasivat Lauantai-iltana kolmosta Castrenin kentällä. Todelliseksi jännitysnäytelmäksi menneessä ottelussa ratkaisijan viitan otti loppujen lopuksi OTP:n
Latif Sarhang Rauf. Sarhang teki punaisten ensimmäisen ja kolmannen maalin. OTP:n peli oli ensimmäisellä jaksolla melko sekavaa. Tuntui ja näytti siltä, että pelaajat eivät olleet valmiina ottelun alussa, eivätkä heränneet koko jakson aikana. Moon meni johtoon jo kolmen minuutin kohdalla Teemu Aittolan maalilla. Tämä maali tehtiin OTP- puolustuksen suosiollisella avustuksella sivuvaparin jälkitilanteesta. 16. minuutilla Sarhang iski tasoituksen. OTP pääsi muutamia kertoja hyvillekin paikoille, mutta viimeistely ei tässä vaiheessa toiminut. Niinpä 40. minuutilla Jukka- Pekka Patanen vei raahelaiset uudelleen johtoon 1-2. Näissä lukemissa mentiin puoliajalle.

Tauolla Red Devils suoritti kaksi vaihtoa, kentälle tulivat Ari Qvist ja Timo Keränen. Puoliajalla oli muun herätyksen ohessa vaihdettu keskikentän kolmio toisin päin ja prässi nostettiin aivan ylös. Tämä tehosikin hyvin ja toisen jakson esitys oli pirteämpi. Riistoja saatiin tehtyä hyökkäysalueella , jakson alussa, useita ja vaarallisille paikoille päästiin. Tasoitus tuli jo 47. minuutin kohdalla kun Henry Himanen runnoi Josey Dziadulewicin antaman kulman väkisin sisään. Tämän jälkeen OTP oli hieman niskan päällä, vaikka AS Moonillakin oli hetkensä. Raahelaiset saatiin pidettyä poissa vaarallisemmilta tekopaikoilta. Muutamia laukaksia tuli kauempaa, mutta ne Mikko Siivikko selvitti varmasti. Red Devils pääsi riistojen jälkeen iskemään vaarallisesti varsinkin oikealta laidalta Sarhangin toimesta. Maalintekopaikkoja oli kyllä riittävästi, että ottelu olisi voitu ratkaista helpommallakin tavalla. Lopulta kuusi minuuttia ennen loppua Sarhang ajoi laidalta sisään ja tällä kertaa laukoi itse, syötön sijaan. Tarkka laukaus löysi tiensä alanurkkaan ja peli oli 3-2. Loppuajan OTP varmisteli tulosta puolustamalla tarkasti, ja pystyi pitämään johtoasemansa loppuvihellykseen asti.

Kaiken kaikkiaan tulos varmaan oli oikeutettu, mutta AS Moon teki ottelusta OTP:lle erittäin vaikean. Raahelaiset tulevat vielä aiheuttamaan vaikeuksia muillekin kauden edetessä, siksi paljon oli heidän pelinsä parantunut sarjan alusta. Kotijoukkue nousi nyt seitsemään pisteeseen ja on sarjataulukossa kolmantena. Sarja etenee otteluohjelman suhteen epätasaisesti ja pelejä on joukkueilla eri määrä pelattuna. Seuraavaksi OTP pelaa ensi Sunnuntaina Rovaniemellä FC Santan vieraana.
OTP Lauantaina: Siivikko, Remes, Mäkitaro, Himanen, Broström (46' Keränen), Isola, Dziadulewic( V), Latif Sarhang Rauf, A- Badri ( 90' Ramdhan (V)), Dzuho ( 68' Al- Allak Galeb Gazi),Sassi ( 46' Qvist). Lisäksi kokoonpanossa: Leskinen, Valkama, Hekkala (mv).

Red Devils kiittää jälleen fanejaan, jotka hoitivat osuutensa kuuluvasti!

-Red Devils of OTP-