OTP voitti FC Santan vieraissa 1-0 tasapainoisen esityksen jälkeen.Lue Raportti

22.5.2016

OTP HAKI PISTEET ROVANIEMELTÄ

OTP matkusti Sunnuntaina Rovaniemelle FC Santan vieraaksi kolmosen Pohjois- Suomen lohkon otteluun. Matkasta puuttuivat kapteeni Josey Dziadulewic ja toppari Henry Himanen. Laaja rinki kuitenkin näytti jälleen tasonsa, ja poissaoloja ei juuri pelistä huomannut. Red Devils aloitti ottelun vetäytymällä puoleen kenttään ja antaen kotijoukkueen tylsyttää kyntensä tiiviseen puolustusmuotoon. Sen sisään ei Santa juurikaan saanut pelattua ja 20 minuutin pelin jälkeen alkoi ote pikku hiljaa siirtyä vieraille. Jakson loppua kohden peli siirtyi lähes kokonaan kotijoukkueen kenttäpuoliskolle. Kerran pallo saatiin maaliinkin asti pelattua mutta tuomari hylkäsi tapahtuman rikkeen perusteella. Tauolle mentiin siis 0-0 tilanteessa. Puoliaika tuli OTP:n kannalta hieman huonoon aikaan, peli oli tässä vaiheessa niin hyvin hallussa.

Toinen jakso jatkui aika lailla samoissa merkeissä. OTP sai vyörytettyä vaarallisia hyökkäyksiä FC Santan maalille. Muutama avoin maalintekopaikka hukattiin, kunnes 55. minuutilla Ari Qvist pääsi maalinedustilanteesta laukomaan vieraat 0-1 johtoon. Maalin jälkeen peli aaltoili puolelta toiselle, ja OTP pääsi useita kertoja hyvillekin paikoille. Peli olisi tässä vaiheessa pitänyt pystyä "tappamaan" , mutta hyvistäkään paikoista ei viimeistely onnistunut. Viimeiset 10 minuuttia kotijoukkue panosti hyökkäykseen ja vieraat taas kävivät puolustustaistelua omalla kenttäpuoliskolla. Vaarallisilta paikoilta rovaniemeläiset saatiin pidettyä pois ja 6 minuutin lisäajasta huolimatta ottelu päättyi näihin 0-1 numeroihin.

Kaiken kaikkiaan Red Devils oli ottelussa hallitsevampi osapuoli ja se sai luotua useita maalintekopaikkoja, varsinkin toisella jaksolla. Viimeistely kuitenkin ontui sen verran, että jännitys ottelussa säilyi loppuun asti. Puolustuspeli oli tiivistä, ja keskustan nelikko Junkkari- Mäkitaro- Isola- Qvist hallitsi ilmatilaa suvereenisti kentän molemmissa päissä. Maalissa Mikko Siivikko ei juuri vaikeuksiin joutunut, siksi hyvin joukkue edessä puolusti. Pelillinen ilme oli hyvä, ja tahtotila korkealla. Kaikesta näki pelaajien tiedostavan tasan tarkkaan miksi reissuun oli lähdetty. OTP nousi voitollaan jo sarjakakkoseksi, kaksi pistettä Kajaanin Hakaa jäljessä. Ensi Lauantaina sitten räjähtää Heinäpäässä, kun lohkon kärkiottelu OTP- KajHa käynnistyy klo; 14:15.
RED DEVILS Rovaniemellä; Siivikko- Keränen- Mäkitaro- Junkkari- Remes- Qvist (83' Al- Allak Galeb Gazl)- Isola- Latif Sarhang Rauf (90' Mäkelä)- Sassi ( 56' Kaikkonen)- Dzuho- Valkama (88' Ramdhan). Lisäksi mukana; Hekkala ja Oikarinen. Varoituksen saivat Sassi ja Galeb Gazl.

Tännekin asti mukaan lähti pienimuotoinen faniryhmä, joka piti tunnelman korkealla koko matkan ajan. OTP KIITTÄÄ!!

- Red Devils of OTP-