OTP voitti AC Takinkääntäjät 2-1 numeroin, lue raportti

22.6.2016

ACT - OTP 1-2 (0-0)

AC Takinkääntäjät laittoi sarjajohtaja OTP:n koville tiistai- illan paikalliskamppailussa Heinäpään kesäillassa. Hyvin rikkoinainen ottelu päättyi vieraitten maalin voittoon. Kaikki maalit tehtiin toisella jaksolla, vaikkakin valkoisissa pelanneilta Red Devilseiltä hylättiin yksi maali 1. jaksolla paitsiona. Ensimmäinen jakso oli melko tasaista taistelua, ACT piti enemmän palloa ja OTP iski vastaan. Molemmilla oli muutama kohtuullisen hyvä maalintekopaikka, mutta tauolle mentiin maalittomassa tasatilanteessa.

Toiselle jaksolle Red Devils tuli selkeästi kovemmalla asenteella voittamaan ottelua. 1-0 maali syntyikin jo 49 minuutin kohdalla, kun Ahmed Al- Badri iski maalin edestä keskityksen sisään. Vieraitten hallinta jatkui aina 66. minuutille, jolloin syntyi ACT:n tasoitus. Tilanteessa pallo kimposi ylärimasta takaisin peliin, ja ensimmäisenä paikalle ehtinyt Ilja Remes ajeltiin peliväline mukanaan verkon perukoille. Maali hyväksyttiin ja peli oli tasan. Tämän jälkeen OTP:n peli sekosi hieman ja etäisyydet alkoivat kasvaa. Molemmat hyökkäsivät vuorollaan ja peliä käytiin melkoisella vauhdilla päästä päähän. Red Devilseille tuli useita harhasyöttöjä ja pallonmenetyksiä riistojen jälkeen omalla alueella ja ACT pääsi näistä muutaman kerran kohtuulisille paikoille. Toisaalta kotijoukkueen selustasta alkoi myös löytyä tilaa pystyjuoksuille ja yhdestä tällaisesta Sarhang karkasi läpi. Hänen sijoituksensa ohitti maalivahdin ja mukana hyökkäyksessä ollut Al- Allak Galeb Gazi jatkoi vielä maaliviivan tuntumasta pallon sisään, 1-2. Sitten 83. minuutilla OTP oli tekemässä vaihtoa ja ottamassa Ahmed Al- Badria pois, kun avustavan tuomarin lippu nousi. Päätuomari kävi neuvottelemassa rajalla ja tämän jälkeen kaikkien suureksi ihmetykseksi Ahmedille nostettiin suoraan punainen kortti. Loppupelin ajan siis vieraat pelasivat vajaalla, mutta homma pysyi suhteellisen hyvin hanskassa ja kun pilli 90+4 minuutin kohdalla soi alkoivat OTP:n voitonjuhlat.

Tämä oli Red Devilsien yhteensä kolmas perättäinen voitto ACT:sta virallisissa peleissä. Nämä ovat olleet melko tulisia kohtaamisia ja nytkin jaettiin yhteensä 7 keltaista ja yksi punainen kortti. Takana tulevaan Kajaanin Hakaan on nyt neljä pistettä eroa, joskin OTP:lla on yksi peli enemmän pelattuna. ACT:n kunniaksi on luettava, että se laittoi OTP:n tähän asti tiukimman paikan eteen. Seuraavaksi Red Devils on tulessa ensi tiistaina, kun FC Kemi saapuu Heinäpään tekonurmelle.
OTP tiistaina: Siivikko, Remes, Himanen, Mäkitaro, Keränen, Isola, Junkkari, Dziadulewic, Ahmed Al- Badri, Latif Sarhang Rauf (88' Sassi), Kaikkonen (74' Al- Allak Galeb Gazi).
Lisäksi mukana; Qvist, Oikarinen, Leskinen, Mäkelä ja Hekkala.
Varoituksen saivat; Isola, Remes, Sassi ja Sarhang.

-Red Devils of OTP-