AS Moon - OTP 0-3. OTP sai hyvän startin syyskierrokselle. Lue raportti

14.8.2016

OTP LÄHTI VOITOLLA SYKSYYN

OTP aloitti "syyskierroksen" vieraspelillä Raahessa, AS Moonin vieraana. Reissu oli kannattava, sillä kotio tultiin kolme pistettä rikkaampana 0-3 (0-1) voitto plakkarissa.
Mitään ei silti saatu ilmaiseksi, sillä AS Moon tarjosi hyvän vastuksen. Red Devils oli kuitenkin saanut puolustuspelinsä jälleen tiiviiksi, ja tähän voitto perustui.
Topparipari Mäkitaro- Himanen sai pidettyä maalipörssin kärkimiehen, Teemu Aittolan, hienosti kurissa ja näin Moonin pahin syömähammas jäi ilman tehoja. Ensimmäinen puoliaika oli pallonhallinnan puolesta melko tasainen. Raahelaiset saivat joitakin tilanteita aikaiseksi erikoistilanteista ja muutamista kaukolaukauksista. OTP taas iski vastaan, ja kärkikolmikolla oli useampia maalintekotilanteita jakson aikana. Kuitenkin 1. puoliajan ainut osuma nähtiin 32. minuutillla, kun Latif Sarhang Rauf iski maalin edustalta pallon sisään vieden vieraat 0-1 johtoon.

Toisella jaksolla AS Moon avasi peliään huomattavasti ja satsasi hyökkäykseen. Tämä luonnollisesti avasi OTP:lle mahdollisuuksia nopeisiin tilanteenvaihtoihin ja paikkoja syntyikin useita, mutta hyödynnettyä niistä saatiin vain kaksi. Ottelun 50. minuutilla Niko Isolan hieman epäonnistunut laukaus painui verkkoon epäonnisen raahelaisvahdin avustuksella. Seuraavaksi 78. minuutilla Sarhang hassutti puolustuksen ja vielä maalivahdinkin, siirtäen pallon tyhjään maaliin ja numeroiksi siis 0-3. Toinen jakso mentiin enemmän OTP:n komennossa, tosin Moonilla oli lopussa muutama paikka kaventaa. Nämä paikat tulivat pitkälti punaisten omalla avustuksella, mutta Mikko Siivikko maalilla venyi kaksi kertaa aivan uskomattomiin pelastuksiin ja nolla säilyi. Ottelussa punaisista saivat varoituksen Himanen ja Sarhang. AS Moonin Atte Junnila poistettiin 84. minuutilla kentältä suoralla punaisella. Mukana olivat jälleen vammoista toipunut kärki ,Haris Dzuho, ja isänmaan palveluksessa oleva Timo Keränen. Jarkko Venäläinen debytoi ensimmäiset minuuttinsa punaisissa väreissä.

Näin saatiin Red Devilsin pelit jälleen käyntiin, ja tilanne on kärjen osalta todella jännittävä. KajHa johtaa kolmen pisteen erolla OTP:n ja siitä kolmeen pisteen päässä tulee ACT. Ottelumäärät eivat ole samat joten koko totuus ei tässä paljastu. Kuitenkin OTP ja KajHa ovat pelanneet kumpikin 12 peliä ja toinen keskinäinen on edelleen pelaamattta. Näinollen taistelu lohkovoitosta käy kuumimmillaan.....
Seuraavaksi OTP pelaa kotonaan, Heinäpään tekonurmella, kahden viikon kuluttua 28.8 ja vastaan asettuu RoPo Rovaniemeltä.

OTP Raahessa: Siivikko, Remes, Mäkitaro, Himanen, Keränen (90' Venäläinen), Isola, Junkkari, Kaikkonen ( 63' Kandelberg), Al- Badri ( 87' Oikarinen), Dzuho (78' Al- Allak Galeb Gazl), Latif Sarhang Rauf ( 81' Valkama). Mukana myös Qvist ja Broström.
- Red Devils of OTP-