OTP-RoPo 2-4 Lue raportti

29.8.2016

ROPO KYYKYTTI OTP:n

Eilen OLS:lle 2-4 tappion kärsinyt RoPo kävi näyttämässä Red Devilseille miten
väsynytkin joukkue voi viisaasti pelaamalla voittaa. Lopputulos 2-4 oli oikeutettu, sillä OTP pilasi itse omat mahdollisuutensa voittoon. Ottelun alku mentiin OTP:n pillin mukaan. Tilanne oli 24 minuutin jälkeen 2-0 kotijoukkueelle ja paikkoja oli suurempaankin johtoon, sillä peli oli täysin hallinnassa. Maalintekijöinä Niko Junkkari (18') ja Ahmed A- Badri (24'). Sitten tapahtui ilmiö, joka liian usein tällaisissa tilanteissa tulee vastaan. Kotijoukkue lopetti pelaamisensa täysin. Liike loppui ja se johti virheisiin sekä lukuisiin rikkeisiin, joista RoPo sai vaarallisia erikoistilanteita. Sitten 44. minuutilla Samuel Kiistala teki kavennuksen 2-1, joka oli myös taukotulos.

Tauon keskusteluista huolimatta OTP:n peli jatkui täysin saman kaavan mukaan. Tahtotila ei ollut läheskään riittävän korkealla, ja vieraat veivät peliä edelleen. 56. minuutilla Karri Kovanen tasoitti pelin 2-2:n. Siitä kolme minuuttia ja peli oli 2-3. Rankkarista pallon maaliin laittoi Mika Hänninen. Ja vielä toinen rankkari 71 minuutilla muutti tilanteeksi 2-4. Pallon maaliin laittoi tällä kertaa Juho Joona. Tässä tilanteessa Niko Junkkari sai toisen varoituksensa ja näinollen punaisen. Yrityksestä huolimatta OTP ei saanut aikaiseksi yhtenäistä, organisoitua prässiä hyökkäysalueelle. Muutamia hyviäkin tilanteita toki saatiin aikaiseksi, mutta ne eivät johtaneet haluttuun lopputulokseen. Kerran pallo saatiin maaliinkin asti, mutta tilanne oli paitsio. Tuomari jakoi kaiken kaikkiaan seitsemän keltaista ja yhden punaisen kotijoukkueelle, mikä on kolmoseenkin melko messevä määrä. Mutta ottelu ei kuitenkaan tuomariin ratkennut, vaan punaisten omaan haluttomuuteen tiukassa paikassa. Kortteja saivat Junkkari 2, Kandelberg, Dziadulewic, Himanen, Dzuho ja Galib Gazl.

Kaiken kaikkiaan siis RoPo ansaitsi voittonsa ja se ajoi nyt Red Devilsit tukalaan tilanteeseen sillä KajHa karkasi jo yhdeksän pisteen päähän, tosin ottelun enemmän pelanneena. Seuraava peli viikon päästä on juurikin Kajaanin Urheilupuistossa Hakaa vastaan. Loppuun asti on taisteltava ettei mitään jää sattuman varaan.
OTP sunnuntaina; Siivikko, Venäläinen (59' Broström), Mäkitaro (84' Galib Gazl), Himanen, Remes (71' Valkama), Tuuri, Isola, Kandelberg (84' Oikarinen), A- Badri, Dzuho (59' Dziadulewic), Junkkari. Lisäksi mukana Qvist ja Randham.
- Red Devils of OTP-