ORPa:n juniorit siirtyvät OTP:n alle. Lue tiedote asiasta

8.9.2016

Seurat eivät yhdisty vaan ainoastaan juniorit siirtyvät Oulun Työväen Palloilijoihin (OTP). Orpa jatkaa omana seuranaan jatkaen IP-toimintaa ja osallistumalla nappulaliigaan. Kysessä ei siis ole fuusio seurojen kesken.

 

OULUN TYÖVÄEN PALLOLIJAT RY TIEDOTE

 

 

Oulun Työväen Palloilijat ry eli lyhyemmin OTP, täyttää tänä vuonna 70 vuotta. Seuralla on pitkät ja arvostettavat perinteet sekä lapsi-, nuoriso- että edustusjalkapallon saralla toimimisesta. Viimeisten vuosien aikana toiminta on keskittynyt enemmän nappulajalkapalloiluun sekä edustusjoukkuetoimintaan.

Seurassa on menty useamman vuoden ajan matalammalla profiililla ja pienemmillä resursseilla. Seuran organisaatio ja ennen kaikkea urheiluseuratoiminnan kannalta talous on ollut hyvässä hoidossa.

OTP on tehnyt yhteistyötä alueen seurojen kanssa mm. yhteisten joukkueiden muodossa ja nyt edeltäneiden kolmen vuoden aikana yhteistyötä on tehty erityisesti Oulun Rotuaarin Pallo ry:n kanssa sekä nappulaliigan että edustusjoukkueen osalta. Kaudelle 2015-2016 seurojen edustusjoukkuetoiminta yhdistettiin ja edustusjoukkue alkoi toimia pelkästään OTP:n alaisuudessa ja nappulaliigaa on pyöritetty yhteisesti.

Nyt OTP:n ja ORPan kesken on tehty sopimus, että OTP ottaa hoitaakseen myös juniorijalkapallotoiminnan ja ORPan nimellä kaudella 2015-2016 pelanneet joukkueet valmentajineen siirtyvät pääsääntöisesti OTP:n joukkueiksi. Oulun Rotuaarin Pallo ry jatkaa tulevana kautena vain nappulaliigatoimintaa.

Oulun Työväen Palloilijat ry haluaa näin juhlavuoden kunniaksi palauttaa lasten ja nuorten sekä myös edustusjoukkueen kilpailutoiminnan pitkän ja ansiokkaan historian edellyttämälle tasolle laadukkaan valmennus- ja ohjaustoiminnan avulla. Erityisesti seurassa tullaan panostamaan palaajien henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen.

OTP haluaa varsinaisen kilpailutoiminnan ohella tarjota kaikille jalkapalloilusta kiinnostuneille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastejalkapalloiluun lapsen ja nuoren omista tarpeista lähtevänä periaatteena.

Lisätietoja joukkueista, valmentajista, seuraan liittymisestä ym tulee alkusyksyn aikana uusittaville web-sivuille. OTP.fi osoitteella.