OTP-OLS 3-0 (0-0) lue raportti

13.9.2016

OTP VEI TOISTAMISEEN PISTEET OLS:lta

OTP kohtasi maanantai- iltana paikallisottelussa Oulun luistinseuran. Tiukan ensimmäisen jakson jälkeen Red Devilsit väänsivät selkeän 3-0 voiton.
1. jakso mentiin jo niin tutuksi käyneen kaavan mukaan. Kotijoukkue antoi vastustajan hallita palloa, mutta niin etäällä maalista, että Luistínseura ei paikoille päässyt. Jakson loppua kohden vieraissa alkoi jo näkyä pientä väsymystä ja pelin kulku alkoi tasoittua. Jakson loppupuolella OTP:lla oli muutamia paikkoja tehdä johtomaali, mutta vielä ei niin pitkälle päästy. Koko jakson ajan Red Devilsit malttoivat puolustaa kurinalaisesti tiiviissä muodossa jonka sisään eivät vieraat juurikaan päässeet. Tauolle mentiin tilanteessa 0-0.

Toiselle jaksolle punaiset olivat saaneet lisää potkua ja saivat myös hyökkäyspeliinsä lisää vauhtia. 51. minuutilla alkoi Haris Dzuho show. Ensin 1-0 ja 11 minuuttiia myöhemmin komeasti 2-0. Haris on löytänyt syksyyn aivan uuden vaihteen ja alkaa tosissaan lunastaa niitä odotuksia mitä hänen potentiaalinsa edellyttää. Hän oli jatkuva vaaratekijä luistinseuran puolustukselle. Myös Sarhang väläytteli taitojaan useampia kertoja, vaikka ei sitten aivan selkeille paikoille päässytkään.OTP jatkoi kurinalaista joukkuepuolustustaan myös toisella jaksolla, mutta pääsi useasti iskemään nopeilla tilanteenvaihdoilla vastaan OLS:n satsatessa hyökkäykseen. Luistinseuran pelistä oli paras terä tylsynyt. Tilanteita oli useampaankin maaliin. 81.minuutin kohdalla vaihdosta sisään tullut Al- Allak Galib Gazl karkasi yksin läpi ja viimeisteli loppunumeroiksi 3-0. Luistinseurallakin oli paikkansa, ylärimaan osunutta laukausta myöten, mutta Mikko Siivikko piti jälleen hienosti maalinsa puhtaana. Loppua kohden ottelu muuttui melkoiseksi kissa- hiiri- leikiksi vieraitten satsatessa hyökkäykseen puolustuksen kustannuksella. Kotijoukkue pääsi vähän väliä iskemään ylivoimalla vastaan, mutta lisämaaleja ei enää nähty. Tunteetkin kuumenivat välillä puolin ja toisin, mutta suurempia ylilyöntejä ei onneksi tullut. Loppujen lopuksi pelissä ei annettu kuin yksi varoitus vieraitten toppari Juho Meriläiselle. Kotijoukkueesta ei voi nostaa esille ketään erikseen, vaan kaikki taistelivat miehekkäästi ja hoitivat oman tonttinsa hienosti.

OTP ansaitsi voittonsa ollen selvästi organisoidumpi joukkue kuin vieraat. Voitto vei Red Devilsit kolmen pisteen etumatkalle luistinseuraan, joka on myös pelannut ottelun enemmän. KajHa porskuttaa kärjessa kuusi pistettä edellä, mutta pelin enemmän pelanneena. Eli jännittävää loppukautta elellään. Punaisilla on vielä kolme peliä jäljellä, kun taas KajHa:lla ja OLS:lla on kaksi. Ykkössijakaan ei vielä ole lopullisesti karannut, mutta ainakin lohkon kakkospaikasta kotijoukkue sai nyt vahvan otteen. Seuraavaksi OTP pelaa tulevana lauantaina kotona FC Santaa vastaan. Ottelu käydään poikkeuksellisesti Castrenissa klo: 18;15. OTP maanantaina: Siivikko- Remes- Mäkitaro- Himanen- Broström- Tuuri- Isola- Kandelberg (46' Dziadulewic)- Latif Sarhang Rauf (89' Oikarinen)- Dzuho (80' Al-Allak Galeb Gazl)- Kaikkonen (57' Al- Badri Ahmed). Lisäksi mukana: Qvist ja Venäläinen.

- Red Devils of OTP-