OTP juhlistaa 70v taivaltaan 30.9 järjestettävälllä juhlaottelulla, paikkana raatin stadion. Klikkaa tästä lisätietoja

24.9.2016

OTP 70v Juhlaottelu

 

AC Oulu ja OTP ovat ottaneet hoitaakseen Oulussa 28.9. ja 30.9. järjestettävien jalkapallon U17 EM-karsintaturnauksen ottelut. Raatin stadionilla 28.9. pelataan ottelu Suomi – Ruotsi ja 30.9. ottelu Georgia – Suomi.

Oululaisista nuorista joukkueeseen on kelpuutettu nykyisin Stoke Cityssä FC:ssä pelaava jalkapallolahjakkuus Niklas Jokelainen.

Ottelua markkinoidaan kaikille oululaisille, mutta erityisesti nuorille pelaajille ja heidän vanhemmilleen ja eri kouluille. Tapahtumaan toivotaan runsasta kannustajajoukkoa ja otteluilla pyritään vaikuttamaan nuorten tavoitteelliseen harrastustoimintaan.

OTP on saanut toisena seurana järjestelyvastuun erityisesti siitä syystä, että OTP:llä on tänä vuonna 70- vuotisjuhlat. Juhlia vietetään jalkapalloilun merkeissä. Välittömästi Georgia – Suomi ottelun jälkeen 30.9. noin klo 20.30 alkaa ottelu OTP:n III divisioonan kärkijoukkue vastaan OTP – dream team.

OTP:n dream teamissa pelaa/ esiintyy noin 20-30 entisiä OTP:n edustusjoukkueessa pelanneita pelaajia.

Mm Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja, OTP:n edustusjoukkueen maalivahtina pelannut pelimies on paikalla. Muista pelaajista ovat mukana mm. Eero Virkkunen, Mauri Holappa, Kai Savolainen, Tuomo Pasanen

Otteluun on vapaa pääsy.

 

 

Tervetuloa