OTP MAHDOLLISESTI KAKKOSEEN

13.12.2016

 

OTP MAHDOLLISESTI KAKKOSEEN

 

OTP:lla saattaa olla tarjolla mahdollisuus pelata 2.divisoonan C-lohkossa alkavalla kaudella 2017. Tästä on liikkunut ristiriitaisia tietoja, mutta asia ratkennee Joulukuun aikana. Mikäli kaikki ykkösen seurat saavat lisenssin, kakkosen paikkaa tullaan tarjoamaan ensimmäiseksi OTP:lle. Tämä perustuu siihen että Red Devils oli viime kaudella, C- lohkon alueella kolmosessa toiseksi sijoittuneista joukkueista paras. Tämä katsotaan siis kauden 2017 lohkojaon mukaan. Palloliitossa aletaan käsitellä ykkösen lisenssihakemuksia aivan lähipäivinä.

 

OTP:n edustaja oli kutsuttuna paikalla kakkosen C-lohkon lohkoseminaarissa, joka pidettiin pari viikkoa sitten Oulussa. Elämme siis jännittäviä aikoja tietoa odotellessa. Edustusjoukkueen harjoittelussa on jo huomioitu se mahdollisuus että pelataan pykälää ylempänä. Tämä tietenkin vaikuttaa koko seuran toimintaan, sillä 2. divisioona on liiton sarjana jo paljon laajempi ja kilpailullisesti vaativampi kaikilla mittareilla mitattuna.

 

OTP tiedottaa asiasta heti kun virallinen tieto liitosta tulee. Muutenkin kannattaa olla kuulolla, sillä lisää positiivisia uutisia on tulossa.

 

-Red Devils of OTP-