JS HERCULES- OTP 1-3 (0-2) Harjoitusottelu. Lue raportti

5.1.2017

Keskiviikkoiltana pelattiin Arina Areenalla harjoitusottelu JS Herculeksen ja OTP:n kesken. Otteluaika oli normaalista poikkeava, eli 2x 35 min. Lopputulos oli siis Red Devilsille 1-3 (0-2).
Punaiset peluuttivat jälleen ottelussa yhteensä 20:tä pelaajaa, joten näytön paikkoja jaettiin ihan urakalla.
Ensimmäinen jakso oli OTP:lta hyvä esitys. Puolustuspeli oli tiivistä, ja ennenkaikkea ajoittain pallolinen peli kulki varsin mallikkaasti. Hyökkäysalueella saatiin toteutettua useita mallikkaita kombinaatioita, joista kaksi päättyi maaliin. Ensin 20 minuutin kohdalla Niko Junkkari antoi kontrolloidun syötön oikealle puolelle pakin selustaan ja A-P Mansikkamäki jatkoi hienosti päällään pallon, jälleen kehiin palanneelle Latif Sarhang Raufille. Tämä pääsi ajamaan boxiin 1v1- tilanteeseen, ja tuloksena oli vastustajan rike ja rankkari. Rankkarin laittoi sisään, kylmän viileästi tolpan kautta, kapteeni Josey Diadulewic. Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin pelattiin näyttävä kombinaatio, jonka päätteksi Haris Dzuho jatkoi pallon ykkösellä vaudissa olleelle Miika Lammelalle. Miika pääsi sijoittamaan tyylikkäästi pallon takakulmaan ja peli oli 2-0. Kaiken kaikkiaan ensimmäisellä jaksolla Hercules piti enemmän palloa, mutta punaiset puolustivat tuttuun tapaan tiiviinä ja organisoidusti. Näin Herkun pallonhallinta saatiin pidettyä riittävän etäällä Mikko Siivikon maalilta. Tauolle mentiin näissä numeroissa.

Toisella jaksolla OTP sitten pyöritti melkoista vaihtorulettia, mutta siihen nähden paketti pysyi varsin hyvin kasassa. Hecules hallitsi palloa myös toisella jaksolla, mutta varsinaisiin maalintekopaikkoihin se ei kovin useasti päässyt. Kun vajaa 10 minuuttia oli pelattu sattui punaisille karkea puolustuspään virhe , jonka seurauksena jouduttiin boxissa rikkomaan Herculeksen hyökkääjää. Tästä rankkari, ja sen lopputuloksena peli oli 1-2.
Loppua kohden alkoi molemmilla joukkueilla fysiikka loppumaan. Tästä seurauksena Red Devils joutui puolustamaan melko syvällä omalla alueellaan, mutta pääsi sitten taas muutamia kertoja nopeisiin vastaiskuihin. Yhdestä tällaisesta pääsi hyvin pelannut kärki Haris Dzuho puolittain läpi ja hän sijoitti pallon varmasti takanurkkaan. Näin lopputulokseksi tuli 1-3.

Kaiken kaikkiaan OTP- valmennus oli tyytyväinen ottelun antiin. Ensimmäinen jakso oli varsin hyvä kokonaisuutena ja toinenkin jakso oli vaihtojen määrään nähden tyydyttävä. Ilahduttavaa oli A- ikäisen Miika Lammelan esitys 1. jaksolla. Myös jälleen remmiin liittyneen Sarhangin peli kulki mallikkaasti. Kärkipelaajaa Haris Dzuho on nyt jatkanut siitä, mihin viime kaudella jäi, ja myös jälki on ollut sen mukaista. OTP;n ringissä on täälä hetkellä kaikkineen 22 pelaajaa.
Ennen pelin alkua tuli siis tieto palloliiton päätöksestä; kaikki ykkösen seurat saivat lisenssin, joka tarkoittaa sitä, että Red Devilsille tultaneen tarjoamaan paikkaa kakkosen C- lohkossa. Vahvistusta odotellessa......
OTP:n pelaajat Keskiviikkona; Siivikko, Remes, Junkkari, Mäkelä, Broström, Isola, Mattila, Dziadulewic, Dzuho, Sarhang, Lammela, Kandelberg, Himanen, Mansikkamäki, Valkama, Venäläinen, Yavuz L, Laaninen, Vähäkuopus, Kaikkonen sekä toinen maalivahti Pekkala.
- The Red Devils of OTP-