Baltia valloitettu! OTP 2003 Spring Cup:n voittoon puhtaalla pelillä. OTP onnittelee joukkuetta.

30.3.2017

Kovatasoinen Spring cup pelattiin Tallinnassa 25.-26.3.2017


Turnaukseen osallistui OTP 03 vahvistettuna kahdella TP-47 sekä yhdellä YPa:n  pelaajalla. Turnaukseen matkustettiin juna-laiva-juna keinoin, ja sisua punnittiin jo alkumatkasta, kun junan veturi jouduttiin vaihtamaan ja matkanteko viivästyi jo alkumatkatkasta kaksi tuntia. Kisapaikalle saavuttiin iltalautalla, mutta väsyneet pelaajat olivat heti valmiita turnaukseen.
 

OTP-Nömme United
Peli alkoi hieman liukkaaseen kenttään tutustellen ja omaa peliä ei heti saatu kulkemaan. Tiivis puolustus kuitenkin takasi sen, että takaiskuilta vältyttiin. Peli otettiin ensimmäisen jakson lopulla selvästi haltuun ja turnausi oli avattu 3-1 voitolla! Viime syksyn HJK-cup finaalijoukkue sai poistua tappio niskassaan.

OTP-Harju JK
Seuraavaksi vastaa asettui järjestäjäjoukkue. Harju JK lähti peliin isännän ottein, niinkuin kisasännän kuuluukin. Harju oli yllättävän hyvä ja vaikea vastustaja kaikille joukkueille turnauksessa. Peli noudatteli samaa linjaa kuin ensimmäinen peli. Ensimmäisen jakson puoleen väliin ei satunnainen ohikulkija olisi voinut päätellä, kumpi pelin vie, mutta jakson loppu ja toinen jakso oli ajoittain jopa OTP näytöstä päättyen lopulta yllättävän niukkaan 2-1 voittoon.

OTP - Tallinna Kalev
Nyt lähti peli rullaamaan saman tien. 2015 HJK cup finaalivastustaja lähti hakemaan revanssia, mutta siihen ei OTP antanut mitään mahdollisuutta. Pelin jokaisella osa-alueella pelin avaamisen, rakentelun, murtautumisen, viimeistelyn ja puolustamisen alueilla meidän pojat olivat yksiselitteisesti parempia. Voitolla 4-1 varmistui muiden ristiin pelatessa jo turnauksen voitto ennen viimeistä peliä.

OTP -  Flora

Vaikka turnaus oli jo voitettu, ja pokaali poikia odottamassa, pojat päättivät ottaa turnauksesta puhtaan saldon, ja hetkeäkään ei ollut epäselvää pelin voittajasta lopputuloksen ollessa 4-1.

Miika Koskela valittiin turnauksen parhaaksi pelaajaksi. Muutenkin joukkueen organisoitua pelitapaa kiitettiin sekä vastustajien että ottelun tuomarien puolelta. Kypsää ja monipuolista, voitonnälkäistä, iloista... Näillä peliä kuvailtiin!

Seuraavaksi OTP 03 lähtee valloittamaan Puolen Suomen Liigaa!

 

OTP 2003 Facebook