Naiset

 

OTP naisten edustusjoukkue näki päivänvalon yli 35 vuoden tauon jälkeen. 19 nuorta naista liittyi seuraan perustaen naisten joukkueen. Kaudella 2019 joukkue harjoitteli 2-3 kertaa viikossa ja pelasi Naisten Kolmosta pohjoisen lohkossa. Joukkue voitti oman lohkonsa piirimestaruuden ja nousi kaudelle 2020 valtakunnalliselle tasolle naisten kakkoseen. Talven aikana joukkueeseen on liittynyt paljon uusia pelaajia, mutta edelliskauden runko on säilynyt. Pelaajasopimuksia on kasassa 22 tulevalle kaudelle. Joukkue haluaa tulevalla kaudella näyttää, että pystyy pärjäämään myös ylemmällä sarjatasolla.

 

Sarjataulukko ja otteluohjelma

Viimeinen sarjapeli missä voitolla varmistui nuosu naisten kakkoseen.

                                                             

OTP ja OBC aloittavat yhteistyön

OTP:n ja OBC:n välillä on solmittu yhteistyösopimus kaudelle 2020. Sopimus kattaa naisten sarjoista Kakkosen ja Kolmosen, sekä junioreiden T18 sarjoista Ykkösen ja Kakkosen.

Tällä yhteistyöllä rakennamme laadukasta pelaajapolkua tytöille junioreiden sarjoista aina naisten edustukseen asti. Samalla laajennamme myös mahdollisuuksia eri kehittymisvaiheen pelaajille sopivan tasoisten sarjojen pelaamiseen. Joukkueiden valmennuksen ja toimihenkilöiden tiiviillä yhteistoiminnalla pystymme tarjoamaan erinomaiset edellytykset yksilölliseen kehittymiseen, sekä motivoivan ja tavoitteellisen ympäristön niin kokeneemmille, kuin vasta myöhemmin harrastuksen aloittaneille pelaajille. Kokonaisuudessaan nyt solmitun yhteistyösopimuksen avulla pystymme entistä paremmin palvelemaan Oulun seudulla tyttöjen ja naisten jalkapallon vahvasti kasvaneen suosion myötä kohonneita harrastajamääriä.

 

Terveisin

 

OTP ry

Oulu Blue Cats ry