C-Juniorit -03

 

03-jun joukkue etsii pelaajia

 

OTP-03 joukkue  on ikäluokassaan suomen ihan terävintä kärkeä. Joukkue on voittanut suomessa käikki tärkeimmät turnaukset joissa ikäluokan parhaat joukkueet ovat olleet osallisina.

Jos olet kokenut, aktiivinen, urheilullinen ja tavoitteellinen pelaaja, löydät kaltaistasi seuraa OTP 03-jun kokoonpanosta.

Hyvä valmennus ja kehittymismahdollisuudet, aktiivinen toiminta ja kilpailullinen joukkue tarjoaa sinulle loistavan kehitysympäristön.

Jos siis olet tavoitteellinen pelaaja ota yhteyttä valmentajaan.

 

Valmentaja

Tero Suonperä

valmennuspaallikko.otp@gmail.com

 

 

Jos haluat liittyä joukkueeseen tai tietoa harjoittelusta tms ole yhteydessä joukkueen valmentajaan.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Junioriurheilussa tarvitaan ennen kaikkea junioriurheilijoita. Ilman liikunnasta ja urheilusta innostuneita lapsia ja nuoria ei olisi koko junioriurheilua.

 

Lasten ja nuorten lisäksi tarvitaan näille lapsille ohjaajia, jotka ovat innostuneita, innostavia, motivoivia ja ammattitaitoisia.

 

Todella isossa roolissa ovat lasten ja nuorten vanhemmat. Kuljettamaan, kannustamaan ja kustantamaan tarvitaan liikunnan ja urheilun tärkeäksi kokevia aikuisia, vanhempia, mummuja ja ukkeja, kummeja, mokkapalojen leipojia...

 

Aina tämä koko yhtälö ei toimi. Kaikille kuljettaminen ja kustantaminen ei ole helppoa, ja joillekin jopa mahdotonta. Tällöin tarvitaan ulkopuolista apua.

 

Yksi tätä liikunnan mahdollistavaa arvokasta työtä tekee Vuolle Setlementti ry., voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys. Lue lisää http://vuolleoulu.fi/