OTP naiset edustus

Morjens!
Eli jotain pitäisi kertoa😊, eilisestä pelistä ja kauden tavoitteista.
Eilen pelattiin harjoituspeli samaan sarjaan kuuluvaa HauPa 2:sta vastaan, joka päättyi Otp:n voittoon 7-1 ja oli samalla kenraaliharjoitus sarjaa silmällä pitäen.
Peli alkoi meidän hyvällä painostuksella ja se tuotti avausmaalin jo 5 viiden min. kohdalla. Sen jälkeen ote siirtyi vielä enemmän meidän joukkueemme haltuun mutta hyvistäkään paikoista ei saatu tehtyä maalia. Eka jakson loppu puolella Saanan kaukolaukaus osu ja upposi verkon perukoille ja hiukan helpotti valmentajan oloa. Ihan ensimmäisen puoliajan lopussa vastustaja sai maalin aikaiseksi hiukan meidän pelaajien avustuksella.
Toinen puoliaika alkoi taas meidän painostuksellamme, joka tuottikin tulosta usean maalin muodossa. Olen tyytyväinen kokonaisilmeeseen joukkueessa, joka näkyi hyvällä tekemisellä koko pelin ajan.
Pelissä näkyi hyvin niitä juttuja mitä olemme talven ja kevään harjoitelleet, oli laadukasta tekemistä, rauhallisuutta ja maalin makuun pääsi useampi pelaaja. Pallonhallinta, syöttötaito ovat niitä juttuja mitä olemme harjoitelleet ja ne myös näkyivät pelissä.

Sitten tavoitteet tulevalle kaudelle: Olemme joukkueen kanssa asettaneet tavoitteet sarjaan ja aina yksittäiseen peliin. Sarjassa tavoite on ainoastaan hyvin selkeä, voittaa oma sarja ja sitä kautta päästä karsimaan noususta 2 div. Joka peliä lähdetään voittamaan ja sitä kautta oman pelin kehittäminen pitkin kautta on myös yksi tavoite.
Suomen Cup antaa kaudelle lisämausteen ja siinä pyritään menemään niin pitkälle kuin rahkeet riittävät.
Joukkueessamme koostuu hyvistä pelaajista, sen perusteella tavoitteet ovat realistisia.

Marko Asikainen
Otp naiset Päävalmentaja