P14 Ykkönen Pohjoinen LiKi Pallokarhut-OTP 8.5.2021

P14 Ykkönen saatiin OTP 07 Akatemian osalta käyntiin la 8.5 Limingassa. Kauden avauksesta tuli kotiinviemisiksi hieno 1-3 vierasvoitto. Valmentajamme Mike Alves kommentoi peliä seuraavasti:
”Peli oli hyvä ottelu, jossa kummatkin joukkueet testasivat toisiaan pelin alussa. Omat pelaajamme olivat hyvin sisällä peli suunnitelmassa ja vastustajalla oli vaikeuksia vastata siihen. Ensimmäisellä puoliajalla teimme 3 maalia, joista yksi tosin hylättiin. Meillä oli hyviä maalipaikkoja enemmänkin, mutta turha kiire ratkaisupaikoissa esti lisäosumat.
Toinen puoliaika oli erilainen, jossa yritimme kontrolloida enemmän palloa ja onnistuimme maalinteossa kertaalleen. Ottelu oli tasainen viimeisten 20-30 Min aikana ja vastustaja onnistui yhden kavennusmaalin tekemään.
Yleisesti ottaen hyvä peli meiltä ja haluan onnitella pelaajiani.”

Seuraava ottelu on jo helatorstaina 13.5 OLS08:a vastaan Pateniemessä klo 10:30 alkaen.