Arvot, missio ja visio

ARVOT

Arvot ohjaavat ja auttavat jokaista seuran toimijaa päivittäisessä seuratyössä sekä suuntaavat toimintaa sovittujen päämääriä kohti.

  • LAATU
  • TASA-ARVOISUUS
  • HYVÄT TAVAT
  • AVOIMUUS
  • TAVOITTEELLISUUS
  • POSITIIVISUUS

OTP:n toiminta mahdollistaa lasten ja nuorten tarpeista lähtevän monipuolisen harraste- ja kilpatoiminnan.


MISSIO

OTP tarjoaa osaavan valmennuksen ja hyvät olosuhteet tavoitteelliseen jalkapallon harrastamiseen ja kilpailuun. Toiminta on suunnattu Oulun ja lähialueen asukkaille.

Yhteistyön edustusjoukkueen ja junioritoiminnan välillä toimii hyvin. Edustusjoukkueen tavoitteena on että tulee pelata vähintään kakkosdivisioonassa, jotta se motivoi omia junioreita. Junioripuolella tavoitetaan että eri ikäluokkien kilpajoukkueet pelaavat 1 divisioona tasolla.


VISIO

OTP haluaa olla perinteikäs, laadukas ja sitoutunut toimija omassa toimintaympäristössään sekä omalta osaltaan kehittää suomalaista jalkapallokulttuuria maanlaajuisesti.

OTP pyrkii luomaan monipuolisen eri harrastemotiiveja palvelevan toimintamallin, jonka avulla saavutetaan edellytykset läpi loppuelämän tapahtuvaan liikuntaan ja terveeseen elämäntapaan sekä sosiaalisuuteen perustuvaan elämänhallintaan.


PELAAJAN KEHITYS ON TÄRKEINTÄ

Laatu
mitä voin tehdä sen eteen että minusta sekä kanssapelaajistani tulisi vieläkin parempia. Kaikki pelaajat, valmentajat ja vanhemmat tuntevat ja toimivat OTP toimintalinjan mukaisesti.

Kunnioitus ja suvaitsevaisuus
kunnioitus vastustajia, tuomareita ja kaikkia kanssapelaajia kohtaan

Avoimuus
yhteistyö kaupungin, koulujen ja lähialueiden seurojen ja palloliiton kanssa

Tavoitteellisuus
Suunnitelmallisuus, kärsivällisyys, jatkuva oppiminen

Päihteettömyys
savuttomuus ja päihteettömyys harjoituksissa, peleissä ja turnauksissa