Mukaan toimintaan

Tervetuloa mukaan toimintaan

OTP on laadukasta juniorityötä tekevä, perinteinen, yli 70-vuotias Oululainen jalkapalloseura. Tavoitteena on kasvattaa seuraa hallitusti ja tarjota laadukasta toimintaa kaikille mukaan pyrkiville lapsille ja nuorille. Seuran linja on, että kaikkien pitää saada harrastaa. Tämän vuoksi kehitämme toimintaamme koko ajan.


Mitä uusi pelaaja tarvitsee?


1. Vakuutus ja pelipassi

Jokainen pelaaja tarvitsee vakuutuksen. Seura hankkii pelaajalle pelipassin, kun pelaaja liittyy joukkueeseen pelaamaan ja hänen seuramaksu on maksettuna. Pelipassi oikeuttaa pelaamisen otteluissa. Jokaiselle uudelle kokeilijalle on voimassa seuran vakuutus, joka kattaa ensimmäiset tutustumisharjoituskerrat. Ensimmäiset ottelut voi pelata vasta, kun pelaajalla on Palloliiton Pelipassi., eli lisenssi.

2. Jalkapallo
Aloittavien pelaajien pallon koko on nro. kolme 6-9-vuotiaille, Henkilökohtainen pallo on loistava väline oman ajan harjoitteluun. Pallo tulee ottaa mukaan jokaiseen harjoitustilanteeseen, jolloin saamme harjoituksesta toimivan.

3. Jalkapallokengät
Harrastuksen voi toki aloittaa lenkkareillakin, mutta lajiin sopivat jalkapallokengät on hyvä hankkia jossain vaiheessa. Kenkä ei saa olla liian pieni eikä liian suuri. Oikean kokoisella kengällä saa mahdollisimman hyvän tuntuman palloon. Kenkien säännöllinen huolto (puhdistus, kuivaus) lisäävät kengän kestoikää.4. Säärisuojat
Säärisuojat ovat pakolliset jokaiselle pelaajalle. Vakuutus ei korvaa säärivammoja jotka ovat aiheutuneet ilman säärisuojia pelaamisesta.

5. Varusteet
Seuran vaatteet löytyvät valkean Intersportista. Pelipaita on tarkoitettu ainoastaan pelejä varten, ei harjoituksia. Prologo ( Lumijoentie 8, 90400 Oulu ) hoitaa painatuksen. Joukkueenjohtaja huolehtii varusteiden tilauksen kertatilauksena taikka tarvittaessa tilaukset tehdään joukkueenjohtajan toimesta tai neuvojen mukaan yksittäinkin. Painatukset hoidetaan joukkueenjohtajan neuvojen mukaan taikka hänen toimesta.

6. Harjoittelupaikat
Harjoituspaikat saat tietoon joukkueen omilta sivuilta löytyvistä yhteystiedoista tai, olemalla yhteydessä yhteystiedoissa oleviin henkilöihin.


OTP alueellisten joukkueiden tarkoitus on tarjota futis-kerhosta seuraava pykälä jalkapalloon. Joukkueet pelaavat kesäisin sarjaa joko viikko- tms peleinä tai/ja, talvisin talviliigaa Oulun alueella. Toiminta on ympärivuotista ja lähellä kotia tapahtuvaa toimintaa
Joukkueilla on harjoituksia 1-2 kertaa viikossa. Joukkueille pyritään järjestämään vuoro myös ouluhallista. Tällä tavalla lapset voivat tuntea talvellakin oikean pelialustan tunteen ja fiiliksen. Nuorimmilla 4-6v harjoituksia on yksi viikossa ja vanhemmilla 2 kertaa viikossa.
Joukkueet muodostetaan ilmoittautumisten perusteella. Joukkueen perustaminen vaatii, että joukkueeseen ilmoittautuneiden pelaajien vanhemmista/huoltajista taikka muista henkilöistä saadaan ohjaajat ( minimi 1 ohjaaja/8lasta). Joukkueisiin otetaan pelaajia ohjaajamärän mukaan.

Korvaus vastuuohjaajalle on vuosimaksua vastaava kulukorvaus. Apuohjaajille puolikas vuosimaksusta. Joukkueenjohtajalle korvaus on puolikas vuosimaksusta.

Joukkueita perustetaan marras-maaliskuun aikana.
Joukkue perustetaan kun mukana on vähintään 6 pelaajaa ja vanhemmista ( tai muista pelaajien ”taustajoukoista” ) löytyy 1 ohjaaja ja joukkueenjohtaja.
Seura kouluttaa ohjaajat ja joukkueenjohtajat.

Alla olevat joukkueet voidaan perustaa 11/2020 alkaen. Rekisteröi pelaaja ja ilmoita halukkuudestasi ohjaajan tehtäviin.

Voit käydä tutustumassa toimintaan  ilmaiseksi kaksi kertaa 

Klikkaa haluamaasi joukkueen kuvaketta, rekisteröityminen tehdään Myclubissa johon linkki ohjaa sinut.

Jos joukkueelle ei ole kuvaketta klikkaa OTP muut joukkueet kuvaketta. Sen takaa löydät kaikki joukkueet joihin on mahdollista rekisteröityä.

Tervetuloa OTP seuraan

Futiskerhot

Tästä Futis-kerhoihin

Pojat

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Tytöt

Image
Image
Image
Image
Image