OTP järjestää ilmaisen futiskoulun, ilmoittaudu mukaan allaolevalla lomakkella. Ilmoittaudu heti - paikkoja on rajoitetusti.

Futiskoulun ilmoittautumislomake

Moi! Futiskoulu on valitettavasti täynnä. Voit tiedustella peruutuspaikkoja mailitse toimisto.otp@gmail.com. Laita mailiin samat tiedot kuin ilmoittautumislomakkeessa. 

Otamme sinuun yhteyttä!

 

Tervetuloa OTP Futiskouluun 6-8.8 2018 klo 09.00-14.00 Heinäpään jalkapallohalli, Nuottasaarentie 12 90400 Oulu. Aamulla koontuminen hallin aulassa, josta opastus pukukoppeihin.

Pukukopista siirrymme hallin puolelle, jossa käymme läpi päivän ohjelman. Tiistaina ja keskiviikkona samat pukukopit käytössä kuin maanantaina.

Lapset jaetaan ikäryhmiin koulun aluksi ja nämä ryhmät toimivat koko koulun ajan.

Varusteet: jalkapallokengät tai vastaavat (ei lenkkikengät ), sisäliikuntavaatteet ja juomapullo.

Maanantaina 6.8  klo 9-11

Jalkapallon laji- ja pelitaitojen harjoittelua jalkapalloharjoitteiden, pelien ja leikkien kautta. Pääteemana on syöttäminen. 4-6 vuotiailla leikit painottuvat enemmän kuin isommilla.

klo 11-12 Välipala

klo 12-14

Peliharjoituksia, leikkimielisiä kilpailuja.

Ti  7.8  9-11

Jalkapallon laji- ja pelitaitojen harjoittelua jalkapalloharjoitteiden, pelien ja leikkien kautta. Pääteemana on harhauttaminen. 4-6 vuotiailla leikit painottuvat enemmän kuin isommilla. 

klo 11-12 Välipala 

klo 12-14

Peliharjoituksia, leikkimielisiä kilpailuja.

Ke  8.8  klo 9-11

Jalkapallon laji- ja pelitaitojen harjoittelua jalkapalloharjoitteiden, pelien ja leikkien kautta. Pääteemana on maalinteko. 4-6 vuotiailla leikit painottuvat enemmän kuin isommilla. 

klo 11-12 Välipala 

klo 12-14

Peliharjoituksia, leikkimielisiä kilpailuja.

Jalkapallokoulun päätös

Muuta infoa ja toiminnan tavoitteita:

Futiskoulussa lapset oppivat monipuolisesti liikunnan perustaitoja: juoksua, hyppyjä, tasapainonhallintaa, väistämistä, heittämistä ja pallon käsittelyä. Nämä perustaidot ovat lajin oppimisen perusta. Toiminta etenee oman kehon hallinnan kautta perusliikkeisiin. Liikkumisen kautta lapsi oivaltaa mm. erilaisia suuntia, tasoja, muotoja sekä voiman käytön hallintaa. 


 

Futiskoulun ohjelma tukee lapsen kokonaisvaltaista kehitystä. Tunnit on rakennettu huomioiden lapsen kehityksen tärkeät alueet kussakin ikävaiheessa. Jokaisen  lapsen yksilöllinen kehitysvaihe pyritään huomioimaan mahdollisimman hyvin. Näin taataan, että jokainen lapsi kokee onnistumisen elämyksiä omassa suorituksessaan. Ryhmässä liikkuminen ja kaverin kannustaminen ovat jalkapallokoulussa tärkeitä.


 

Toivomme että futiskärpänen puraisee mahdollisimman montaa lasta. Jalkapalloharrastuksen jatkaminen seurassamme on mahdollista jalkapallokoulun jälkeen. 


 

Sanna Vähäkuopus
Tero Suonperä

Timo Liimatta

 

 

OTP