09 Akatemia pistejakoon OLS:n kanssa

Sunnuntaina jatkettiin Piirisarjaa P12 Ykkösessä. Sateisella ja kylmällä Huuhkajapuiston kentällä vastaan asettui yksi lohkon ennakkosuosikeista, OLS keltainen. Uskomattoman trillerin päätteeksi pisteet jaettiin lukemin 3-3.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin jo viidennellä peliminuutilla, kun keltapaidat karkasivat 1-0 johtoon. Sen jälkeen peli hiukan rauhoittui ja Eemeli jatkoi maalitehtailuaan 20. minuutin kohdalla. Pallonriisto vastustajan maalivahdilta ja tilanne 1-1!! Pojat taistelivat urheasti, puolustivat joukkueena ja hyökkäsivät vaarallisesti aina paikan tullen. Viimeisellä minuutilla OLS näytti jo ratkaisseen pelin 3-2 maalin johdosta, mutta niin vain käytiin vielä lisäajalla tyrkkäämässä pallo vastustajan reppuun!

Todella loistava esitys pojilta. Toteutettiin valmentajien laatimaa pelisuunnitelmaa, oltiin maltillisia, pidettiin palloa silloin kun siihen oli paikka, mutta ennen kaikkea puolustettiin joukkueena ja oltiin vaarallisia vastahyökkäyksissä! Tästä on mainio aloittaa taas uusi viikko, reeniä ja viikon päästä vastassa Ajax valkoinen.