HauPa - OTP Suomen cupin pelin raportti

21.2.2016

SUOMEN CUPIN 3.KIERROS HAUPA- OTP 2-3 RP, (0-0)

Suomen Cupin kolmannen kierroksen ottelu HAUPA- OTP oli yleisölle viihteellistä seurattavaa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, vaikka pelin kulku varsinaisella peliajalla olikin melko yksipuolista. Taitava Haupa piti palloa suurimman osan peliajasta OTP:n kenttäpuoliskolla ja vierasjoukkue puolusti omaa boxiaan raivoisalla taisteluilmeellä. 1. jaksolla Haupa pyrki enimmäkseen keskityspalloilla pääsemään ratkaisupaikoille ja OTP joutui vetäytymään syvälle omalle alueelleen. Todella vaarallisia tilanteita kotijoukkue kuitenkin sai vain muutamia aikaiseksi, ja ne OTP- puolustus pystyi selvittämään.
Toinen jakso oli vielä selkeämmin Haupan hallintaa, mutta nyt myös vieraat pääsivät muutaman kerran iskemään vaarallisesti vastaan. Mitä pidemmälle jakso eteni, sen kovemmaksi myllytys OTP:n maalilla kävi. Muutaman kerran maali näytti jo selviöltä, mutta aina Mikko Siivikko OTP:n maalilla ehti jostain pallon tielle. Viimeinen 10- minuuttinen oli pelkkää selviytymistaistelua, mutta niin vain vierasjoukkueen maali säilyi edelleen koskemattomana suomen cupissa varsinaisen peliajan osalta.
Sitten koko draaman kaari huipentui rangaistuslaukauskilpailuun ja pääosan esittäjäksi nousi OTP;n maalivahti Mikko Siivikko. Mikko torjui viidestä rankkarista kolme ja laittoi itse yhden sisään. Muut onnistujat olivat Ronny Knabe ja Niko Isola
Näin OTP:n cup-juna jatkaa kulkuaan neljännelle kierrokselle. Arvonta tapahtuu maanantaina 22.2.
Kokonaisuutena OTP oli suurissa vaikeuksissa. Oma pallollinen peli oli hukassa ja puolustispelissäkin oli suuria ongelmia, lähinnä kentän täyttämisen suhteen. Paljon on työtä edessä ennen kauden alkua huhtikuussa. Toki pitää muistaa sekin, että joukkue uudistui etittäin paljon viime kaudesta ja pelillisen identiteetin suhteen prosessi on vielä luonnollisesti kesken.
Haupan tilanne nelosdivaria ajatellen on erinomainen. Joukkueelle tuskin löytyy varteenotettavaa haastajaa omassa lohkossaan. Joka tapauksessa, kiitos raivoisan puolustustaistelun, OTP:n matka jatkuu ja vastustaja selviää maanantaina.
OTP haluaa myös kiittää kannattajiaan äänekkäästä tuesta koko ottelun ajan!!

 

RED DEVILS OF OTP