OTP koki ensimmäisen tappion sarjassa, FC Kemin voitti murskalukemin 5-0, lue raportti

28.6.2016

OTP:LLE TYLY PALUU ARKEEN

OTP: lla oli tiistai- iltana tyly vieras, kun FC Kemi kävi Heinäpäässä hakemassa pisteet peräti 0-5(0-3) tuloksella. Toki kemiläisillä oli vahvistuksia liigarinkiä myöten, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että punaiset pelasivat kauden huonoimman pelinsä. Aikaisemmin Red Devilsin vahvuutena ollut tiivis puolustuspelaaminen petti täysin joka osa- alueella. " Olen pelipalavereissa todennut , että jokaisen pelin jälkeen ensimmäinen tappio on 90minuuttia lähempänä. Nyt se tuli, ja totaalisesti. Toisaalta hyvä niin, sillä nyt tuli ainakin paluu todellisuuteen, ja jos joku on leijunut niin ei leiju enää", kommentoi päävalmentaja Iiro Koivula. " Nyt ei ainakaan tarvitse miettiä harjoitusten sisältöä seuraavan viikon aikana. On nöyrryttävä tosiasioiden edessä, ja pantava puolustuspeli taas kuntoon."

OTP ei saanut FC Kemin liigalainaa, kärkipelaaja Winchester Rundell Renoldia, millään kuriin. Hän viimeisteli hattutempun, kaksi niistä rankkareista. Kemiläiskärki teki kaikki 1. jakson maalit ja tauolle mentiin siis FC Kemin 0-3 johdossa. OTP:lla oli omat paikkansa ottelun alkupuolella mutta viimeistely oli erittäin heikkoa, ja tulosta ei tullut. Toki pitää mainita myös, että kemiläisten maalilla pelannut, liigarinkiin kuuluva, Jusa Impiö pelasi tosi hyvän ottelun.

Toinen jakso ei paljoakaan poikennut ensimmäisestä. Peli pyöri samalla tavoin paljon keskialueella, mutta hieman kemiläispainotteisesti. Vaarallisia tilanteita oli Mikko Siivikon vartioimalla maalilla, ja kahdesti Kemi rankaisi vielä, tekijöinä Vesa Lilja sekä Joni Lehosmaa. OTP paini samojen puolustuspelin ongelmien kanssa edelleen, mutta sai kuitenkin useita maalintekopaikkoja luotua. Viimeistely oli se iso ongelma hyökkäyssuunnan pelissä, palloa ei saatu edes tyhjään maaliin. Näin ottelu päättyi siis suurinumeroisesti
0-5. Se oli OTP:n ensimmäinen tappio sarjassa, nyt kasassa on 22 pistettä yhdeksästä pelistä. Sarjajohto säilyy, mutta takaa tulevat lujaa vähemmän pelanneet KajHa sekä RoPo. Kotijoukkueesta ei oikein voi ketään nostaa suureksi onnistujaksi. Poissa olivat toppari Henry Himanen, ja hyökkääjät Ahmed al- Badri, Haris Dzuho ja Sami Kaikkonen. Seuraavaksi punaiset ovat tulessa viikon päästä tiistaina, kun Kemissä pelataan saman ottelun toisinto. Ottelusiirtojen takia Red Devilsien ohjelma on hieman tavallisuudesta poikkeava. Vielä 9.7 OTP matkaa Rovaniemelle RoPon vieraaksi, ja sitten alkaa viiden viikon sarjatauko.
Valoa tunnelin päässä näkyy sikäli, että sairaslistalla pitkään ollut kärki, Haris Dzuho, tekee paluun kokoonpanoon.
OTP tiistaina: Siivikko, Remes ( 80' Leskinen), Mäkitaro, Junkkari ( 32' Sassi), Keränen ( 64' Oikarinen), Isola, Qvist, Dziadulewic (82' Uuksinen), Valkama ( 46' Broström), Al- Allak Galeb Gazl ( 64' Mäkelä), Latif Sarhang Rauf. Lisäksi mukana mv Hekkala. Varoituksen sai Juho Mäkitaro.

OTP KIITTÄÄ KANNATTAJIAAN, TÄSTÄ JATKETAAN PÄÄ PYSTYSSÄ ETEENPÄIN!!

Red Devils of OTP