OTP 2012 joukkueen kausi käyntiin

OTP 2012 joukkueen kesä 2021 potkaistiin käyntiin jalkapalloilun superviikolla.

6.6. pelattiin palloliiton P9 pohjoinen piirisarjan avausturnaus Vimpelinlaakson urheilukentällä aurinkoisessa Kajaanissa. Turnauksessa vastaan asettui KaPa 13 valkoinen, KaPa Sininen ja KaPa Sinivalkoinen. Kotiin viemisiksi saatiin kaksi voittoa ja yksi tappio. Kiitokset Kajaanin Palloilijoille erinomaisesti järjestetystä turnauksesta.

10.6. OTP12 joukkue oli taas tositoimissa OLS:in viikkopeleissä Heinäpään urheilukeskuksessa. Auringon paahtaessa lähes pilvettömältä taivaalta, joukkue nappasi yhden voiton ja yhden tasapelin OLSin kivikovia joukkueita vastaan.

12.-13.6. Joukkue osallistui Haukiputaan keskuskentällä pelattuun Kesäpudas turnaukseen. Turnauksesta joukkue otti 3 voittoa, yksi peli päättyi tasapeliin ja yhdestä ottelusta tuli tappio.

Alla valmentajien mietteitä viikon tapahtumista.
“Kajaanin piirisarja turnaukseen joukkue lähti iloisella ilmeellä. Kun turnaus lähti käyntiin, niin pojat vapautui pelaamaan omaa peliä. Hienosti hyökättiin ja puolustettiin joukkueena. Tuliaisina kaksi voittoa ja yksi tappio ja maaliero komeasti plussan puolella. Perinteinen kesäpudas turnaus Haukiputaalla pelattiin aurinkoisessa, mutta tuulisessa säässä. Joukkue jatkoi samalla pelityylillä ja iloisella ilmeellä keräten kolme voittoa, yksi tasapeli ja tappio. Joukkue on kasvanut hyvin yhteen ja kehittyvät joukkueena äärettömän hyvin. Uusia poikia on myös tullut joukkueeseen ja heidät on otettu hyvin vastaan ja ovat juurtuneet hyvin.” – Harri

“Viikkopelien ensimmäisessä ottelussa nähtiin paljon maaleja, mutta pelin sisällä oli vielä paljon parannettavaa. Voitto kuitenkin taskuun ja pojat saivat maalikarkeloista hyvin itseluottamusta. Toisessa ottelussa peli alkoi kulkea ja alussa johdettiinkin jo kahdella maalilla. Vastustaja pääsi kuitenkin tekemään nopeasti tasoittavat maalit ja meni lopulta edelle. Pojat eivät tästä lannistuneet vaan taistelivat pelin vielä tasoihin ja jatkoivat johtomaalin hakemista loppuun saakka. Peli päättyi tasan ja pojat olivat tyytyväisiä siihen, voitettu tasapeli meille.

Viikkopeleissä kokeilimme uusia taktiikoita esimerkiksi aloituksissa ja maalipotkuissa. Pojat omaksuivat nopeasti uuden pelitavan ja onnistumisiakin saatiin! Loistavaa taistelua molemmissa otteluissa ja periksi ei annettu missään tilanteessa! Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin viikkopeleihin.” – Viljami

Joukkueen pelit jatkuu 3.-4.7. Ajaxcupissa!