OTP perustaa nuorille pelaajille OTP Akatemia joukkueen.

Tulevalla kaudella joukkue koostuu pääasiassa OTP;n ja muista juniori pelaajista ( A-B juniori ikäiset ) ja joukkue pelaa OTP Akatemia nimellä. Tulevaisuutta rakennetaan entistä tiiviimmällä yhteistyöllä myös edustuksen kanssa. Näin mahdollistetaan pelaajien hyvä kehittyminen kohti ylempiä sarjatasoja.

Toimintaa pyritään kehittämään ja rakentamaan pidemmällä tähtäimellä. Tehdään yhdessä joukkueelle hyvät toimintamahdollisuudet sekä näin myös luodaan junioreille mahdollisuus pelata punaisissa niin pitkälle kuin mahdollista tai liittyä B-jun jälkeen punaisiin.

Uudeksi päävalmentajaksi on kiinnitetty entinen ammattipelaaja ja OTP edustuksessa kaudella 2020 pelannut Titi Essomba, puhelin 0409378882, joukkueessa pelaajia on kehittämässä myös tällä viikolla julkistettava seuran valmennuspäällikkö.

Urheilullinen, motivoitunut ja korkealle tähtäävä pelaaja, lähde mukaan kunnianhimoiselle matkalle tämän joukkueen kanssa! Mukaan mahtuu sekä kokeneita pelaajia auttamaan nuoria pelaajia eteenpäin. Asenne ratkaisee.
Avoimet harjoitukset alkavat lähiaikoina, ilmoitamme ajankohdat täällä nettisivuillamme.
Tiedusteluja joukkueesta voit tehdä lähettämällä mailia toimisto@otp.fi osoitteeseen.